IMG_3125-1024x683

Onze Tarieven

In de traditionele advocatuur is het niet gebruikelijk om het tarief te vermelden. Wij verschaffen u graag duidelijkheid.

Ons tarief bedraagt € 205,- per uur exclusief 6% kantoorkosten, 21% BTW en verschotten (waaronder griffierechten of deurwaarderskosten). Daarmee zijn wij concurrerend met andere advocatenkantoren in de regio Rotterdam.

Van dit standaardtarief wordt afgeweken indien de aard en/of het belang van de zaak daartoe aanleiding geeft. Dit bepalen wij in onderling overleg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vanzelfsprekend verschaffen wij u regelmatig inzicht in de financiële kant van de zaak. Elke maand ontvangt u een declaratie die voorzien is van een specificatie van de verrichte werkzaamheden.

In beginsel behandelen wij geen zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Indien bij een scheidingsbemiddeling één van de twee partners daar toch voor in aanmerking komt, maken wij een uitzondering en wordt het door ons gehanteerde uurtarief gematigd tot € 155,- exclusief 6% kantoorkosten, 21% BTW en verschotten.